ekb fläktar

SIDOKANALFLÄKTAR

EKB sidokanalfläktar är tillverkade av gjuten aluminium med ett brett användningsområde och kan arbeta för att både skapa höga tryck och vakuum. Våra högtrycksfläktar och vakuumpumpar används bl.a för vakuumlyftare, industridammsugare, stoftsug, stoftseparering, centraldammsugning, bubbelbad, avfallstransport via vakuum, syresättning av vatten, dentala applikationer, textilmaskiner m.m. Beroende på kundens applikation och önskad arbetspunkt har vi ett brett sortiment av både direktdrivna och remdrivna sidokanalfläktar. Vi erbjuder även tillbehör såsom stosar/anslutningar/böjar/flänsar, luftfilter, ljuddämpare, tryckbegränsningsventiler/vakuumbegränsningsventiler med mera.

Besök www.ekbflaktar.se i ny design!

HB 2  HB 4
Sidokanalfläktar HB-2
1fas 230V, 3fas 400V, 50Hz,  IP 55 Direktdrivna sidokanalfläktar för oljefri- och pulsationsfri transport av luft och icke aggresiva- eller explosiva gaser,för alstring av över- eller undertryck. Komplett enhet klar att installera som vakuumpump eller tryckande fläkt. Sidokanalfläktar från 0,2 - 25kW.
 
Kontakta oss för aktuella priser
Sidokanalfläktar HB-2 REMDRIVNA (under bearbetning)

 

Sidokanalfläktar HB-4

Direktdrivna sidokanalfläktar för oljefri och pulsationsfri transport av luft och icke-aggressiva & icke-explosiva gaser, eller för alstring av över- eller undertryck. HB4 serien har till skillnad från HB2, en uppbyggnad med smalare fläkthjul och snävare invändiga toleranser som gör att dessa bygger ett
mycket högt tryck resp. vakuum men har relativt låga luftflöden.

 

Kontakta oss för aktuella priser
 
Tillbehör till sidokanalfläktarna HB

Skiss över tillbehören till sidokanalfläktarna HB

Vakuum resp. tryck

 
Tillbehör Startskåp SB